Dva sata s Radivojevićkom i Kurbašom za 4000 kn

Kaća

Autor: Bojana Križić 2/8/2010 15:45

-.--.-Prema rezultatima akcije ‘Rentaj anđela’, u kojoj publika licitira za 2 sata u društvu svoje omiljene zvijezde, najtraženija roba za večeru na Valentinovo su glumica Katarina Radivojević i glumac Robert Kurbaša.

Neimenovani će sretnik ili sretnica udruzi BLANK_filmski inkubator za večeru s Katarinom izdvojiti 2810 kuna, dok je Kurbaša udruzi donio prestižnih 1400. Robert i Katarina priskrbili su tako fondu debitantskih filmova mladih filmaša poveću cifru i pružili tako priliku filmskim početnicima da naprave svoj prvi korak u svijet umjetnosti.

– Svi mi znamo kako je biti početnik i kako je teško kad svaku kunu vadiš iz svoga džepa. A svi koji su započeli karijeru u filmu znaju da je to skupa profesija. Dok sam pomogla nekome svojim vremenom, ja sam zadovoljna. Zato sam se i uključila u akciju – priča nam Maja Vučić koja dva vodeća ‘anđela’ prati u -.-Saša Drinić-.-stopu sa 1100 kuna.

– Pričala mi je jedna od organizatorica kako je za mene zapela jedna osoba koja se valjda svim silama trudila naći sa mnom i kako bi netko povisio cifru, on je dao više. Fascinantno – dodaje Maja u nadi da neće razočarati tako velikoga fana.

Četvrta i peta na listi najtraženijih ‘anđela’ su dvije Ane. Čelistica Ana Rucner i glumica poznate serije Dolina Sunca Ana Vilenica sa nešto više od 700 kuna, zatim glumica Csilla Barath-Bastaić sa cijenom od 685 kuna, glumac Zoran Pribičević sa 610 kuna, te pjevačica i voditeljica Ida Prester s 550 kuna.

Najlošije je ‘prodan’ bivši mister turizma i glumac Mario Valentić, i to za 282 kune. Bolje od njega plasirani su Sanja Pilić sa 300 kuna, Vladimir Tintor sa 360 i Ivana Roščić sa 460.