Dražen Zečić zapalio studente u Clubu Roko

Autor: S.S. 5/24/2014 19:51

Zagrebački club Roko sinoć je gorio od užarene atmosfere koju je u sklopu Večeri Imotske krajine u tom klubu priredio jedan i neponovljivi ‘boem u duši’ Dražen Zečić.Svi posjetitelji tog zagrebačkog kluba do ranih su jutarnjih sati mogli uživati uz vječne i dobropoznate hitove ovog Dalmatinca.

„Pokidat ću lance sve“, „Boem u duši“, „Vladarice srca moga“, „Ako se dušo moramo rastati“, „Stani srce“, „Govore mi mnogi ljudi“, „Sedam godina“, i još mnogo mnogo drugih hitova čulo se sinoć u Roku, u kojem je uživala i do jutra se zabavljala mlada i nešto starija publika. Svi vjerni Zekini fanovi sinoć su došli ‘na svoje’.

Vlastitu karijeru Zečić je gradio polako, redovito se pojavljivao na festivalima, te 1993. godine pobjeđuje na Melodijama Hrvatskog Jadrana s pjesmom „Govore mi mnogi ljudi“, što ga izbacuje iz medijske sjene koja ga je dugo pratila.S pjesmom „Ima li nade za nas“ , koju je otpjevao u duetu s mladom Anđelom Kolar postao je najtraženiji pjevač u Hrvatskoj. Teme njegovih pjesama su uglavnom ljubavnog karaktera.

Odlična fešta u Roku se očekuje i idućega petka, 30. svibnja, kada će ondje svoj nastup održati popularni Jole. Ulaz je besplatan.