Doznajte sve o VŠPU Baltazar Adam Krčelić

Autor: R.I. 1/28/2014 10:45

Visoka škola za poslovanje i upravljanje ”Baltazar Adam Krčelić” poziva vas na Dan otvorenih vrata koji će se održati 1. veljače s početkom u 10 sati. Budući studenti i njihovi roditelji imat će priliku saznati više o programima usmjerenja Poslovna ekonomija i financije, Menadžment u kulturi i Menadžment uredskog poslovanja na preddiplomskom stručnom studiju Poslovanja i upravljanja te nastavku studiranja na diplomskim specijalističkim programima, o uvjetima studiranja, programima stipendiranja te programima međunarodne razmjene studenata.

-.-VŠPU Baltazar Adam Krčelić-.-Moći će prošetati prostorijama škole, razgledati knjige u bogato opremljenoj knjižnici i čitaonici, upoznati voditelje usmjerenja i nastavnike te saznati više o studentskom životu i izvannastavnim aktivnostima iz iskustava studenata.

Program počinje u 10.00 predstavljanjem Visoke škole, a od 12.00 slijede predstavljanja pojedinačnih usmjerenja i studentskih aktivnosti.

Najveća privatna visoka škola u Hrvatskoj, Visoka škola ”Baltazar Adam Krčelić” u svojoj se 13. akademskoj godini može pohvaliti s više od tri tisuće diplomiranih te isto toliko aktivnih studenata. Temeljem dopusnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Baltazar danas ustrojava i izvodi više različitih studija iz različitih znanstvenih polja:

• stručni preddiplomski studij Poslovanja i upravljanja, s usmjerenjima Poslovna ekonomija i financije, Menadžment u kulturi i Menadžment uredskog poslovanja;
• specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment;
• specijalistički diplomski stručni studij Komunikacijski menadžment;
• specijalistički diplomski stručni studij Financijski menadžment.

Svi su studiji u skladu s europskim standardima i kompatibilni su sa sličnim programima u inozemstvu. Program studija slijedi koncepciju suvremenih europskih koledža, a naglasak je interdisciplinarnom pristupu u duhu poduzetništva.

Ukorak s potrebama međunarodnog tržišta rada

-.-VŠPU Baltazar Adam Krčelić-.-Međunarodna suradnja pridonosi poboljšavanju kvalitete nastavnih programa, razmjena znanja, iskustava i najboljih praksi s drugim zemljama te usklađivanju znanja i vještina diplomanata škole sa stalno mjenjajućim potrebama međunarodnog tržišta rada. Kroz programe ERASMUS+ i Jean Monnet potpisani su ugovori s partnerskim institucijama iz sedam zemalja. Prve mobilnosti studenata i nastavnika pokrenute su ove akademske godine i s nestrpljenjem se iščekuju dojmovi prvih sudionika.

Bogat studentski život još je jedna odlika studiranja na Baltazaru. Studentski klubovi i udruge te vrlo aktivan Studentski zbor doprinose kvaliteti studiranja. Po završetku studija Alumni klub vodi brigu o povezivanju i umrežavanju studenata.

Posjetite VŠPU ”Baltazar Adam Krčelić” 1. veljače od 10 do 14 sati.