Danas počinje Ljeto kod Matoša!

Otvara se popularno Ljeto kod Matoša, i to na njegovoj prvotnoj i Zagrepčanima omiljenoj lokaciji, s najljepšim pogledom na grad – Strossmayerovom šetalištu

Press materijal

Ljeto kod Matoša se vratilo na svoju staru, romantičnu i super-foto lokaciju, u hlad
Strossmayerovog šetališta! Tijekom malo više od mjesec dana trajanja (24.6.–31.7.), razveselit će svoje posjetitelje odličnim koncertima, DJ svirkama i kvizovima s opakim nagradama za one najbolje, dječjim programom vikendom prijepodne, ali i novom scenografijom. Inspiracija za scenografiju bili su stari zagrebački balkoni i prozori na kojima su stoljećima naše mame i bake (i pokoji tata i deda) sušile veš.

Pripremite svoje mobitele, jer ćete zasigurno fotkati stalno! I kao i uvijek, tu je predivan pogled na Katedralu koji će biti posebno uređen foto-point te legendarni Matošev bijeli prozor s pogledom na cijeli Zagreb.

Program je šaren; Club tropicana – ljetna mjuza raskalašenih, tropskih ritmova naših DJ-eva je na rasporedu je utorcima, srijedama, petcima i subotama, a vrte ju DJ Bondža, DJ Zozzo i DJ Kanca. Četvrtak je mali petak i rezerviran je za koncerte – od akustičnih do onih malo „žešćih“. Tina i Dalibor Acoustic uvest će vas u romantičnu večer 30. lipnja, tjedan kasnije (7.7.) dobro će vas prodrmati popularni NoA i Tour de Funk, uz četverac Foreplay ćete se prisjetiti najvećih svjetskih hitova 14.7., a 21.7. ćete se skroz opustiti i uživati u
prekrasnom glasu i funky obradama Anye Alu. Bend čiji koncert čuvamo za posljednji četvrtak Ljeta kod Matoša možda ne stane na pozornicu (jer ima, naime, šest članova i gomilu instrumenata), ali da će vas i te kako raščagati – hoće. Tom i The Twisters zagrebački je jump&jive, swing bend koji jednostavno zove na ples! Nisu zaboravljeni niti oni koji se vole igrati i osvajati nagrade – ZGoditak je na programu nedjeljama navečer u srpnju i sad je pravo vrijeme da počnete ponavljati gradivo iz zagrebačke povijesti.

Programska novost je dječji program vikendom (od 11 do 13 sati), tako da mame i tate mogu bezbrižno uživati na cugi i klopi dok su klinci okupirani predstavama, mađioničarskim nastupima, oslikavanjem lica i dječjim diskom.

I naravno jako bitan dio ljeta – iće i piće! Ugostitelji s kulinarskim čarolijama sa svih strana svijeta i jedan The BAR u ponudi će nuditi: meksičke salate i razne vrste tortilja, svima dobro poznata ponuda popularnih Wokova by Matija, Burger House s mesnim i fantastičnim vege burgerima i naravno za kraj suludi bar s pijanim lubenicama i koktelima bez dozera!

Detaljniji program i sve informacije dostupni su na Facebook stranici Ljeta kod Matoša.

                                                                                                            (press materijal)