Cibonaši se iz Strasbourga vraćaju poraženi 71:56

Vukovi su se krajem druge četvrtine uspijeli približiti i smanjiti zaostatak na samo 3 koša. Ipak ne uspijevaju iskoristiti slabiju koncentraciju domaćina i preokrenuti rezultat

Košarkaši Cibone nisu uspijeli pobjediti protiv SIG Strasbourga u 13.kolu Lige prvaka. Susret je završio rezultatom 71:56.

Utakmica je započela s vrlo malo poena na obje strane. Nakon prve četvrtine rezultat je bio 15:9. Do kraja poluvremena slab broj poena se nastavio. Domaća momčad je bila puno agresivnija od samog početak što je rezultiralo vodstvom kroz cijelu utakmicu.

Vukovi su se krajem druge četvrtine uspijeli približiti i smanjiti zaostatak na samo 3 koša. Ipak ne uspijevaju iskoristiti slabiju koncentraciju domaćina i preokrenuti rezultat.

U nastavku Cibosi su imali slabiji šut iz igre, dosta promašenih šuteva, što je iskusna ekipa Strasbourga iskoristila i došla do zaslužene pobjede.

Kod Cibone najbolji je bio Reynolds sa 15 poena, dok je Žorić ubacio 12. Kod domaćina najbolji su bili Slaughter i Murphy s 13 poena.