Cibona poražena na domaćem parketu

Cibona je s omjerom od pet pobjeda i devet poraza na osmom mjestu

Košarkaši Cibone poraženi su u 14. kolu AdmiralBet ABA lige od ekipe Mornara Barsko Zlato rezultatom 65-82. Unatoč brojnim ozlijedama Vukovi su se odlično borili protiv objektivno jačeg protivnika te su pokleknuli sredinom treće četvrtine.

Nakon utakmice trener Vladimir Jovanović je rekao: “Čestitam Mornaru na zasluženoj pobjedi. Mi nismo bili kompletni, ali smo u dijelu utakmice parirali. Na kraju nam je nestalo goriva i energije u rotaciji što se moglo i očekivati. Još jednom čestitam Mornaru, a mi idemo dalje.”

Trener gostiju Mihailo Pavičević: “Mi smo došli sa tjedan dana priprema za ovu utakmicu i to je onda druga priča. Cibona nam je bila sportski dužnik i shvatili smo utakmicu ozbiljno te se dobro spremili. Čestitam svojim igračima, bilo je trenutaka dekoncentracije, ali kada smo bili u fokusu igrali smo šah sa protivničkom obranom. Ciboni također želim sve najbolje u nastavku sezone.”

Kod Cibone najefikasniji su bili Lovro Gnjidić s 14 i Mateo Drežnjak s 11 koševa. Ekipu Mornara predvodio je Vladimir Mihailović s 19 koševa, a Marko Jeremić dodao je 16.