Božićna čarolija mažoret plesa

Božićna čarolija u subotu zavladala je u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici gdje je održano plesno natjecanje pod nazivom Božićna bajka – Christmas Fairytale u organizaciji WAMT-a. Bogat natjecateljski program predblagdanskog raspoloženja sastojao se od 250 koreografija koji je krasilo četiristotinjak mažoretkinja iz Hrvatske, Slovenije, Češke i Poljske.

30 djevojčica Plesnog studija Tena iz Zagreba natjecalo se sa čak 13 božićnih koreografija u 3 dobna razreda: djeca, kadeti i juniori. Većini je ovo bilo prvo natjecanje, veliko natjecanje nakon samo tri mjeseca treniranja.

Njihovih pet, nešto iskusnijih djevojčica , u dobi od 8 do 12 godina natjecalo se u posebnoj božićnoj kategoriji Christmas challange – svaka od njih je samostalno napravila svoju solo koreografiju.

U Zagreb su osim odličnih rezultata već drugu godinu za redom odnijele i titulu The Best Christmas Spirit i božićni pehar što su si najviše priželjkivali, te uložili puno truda da u božićnom duhu na najbolji način zablistaju na sceni i doprinesu toj čaroliji i posebnoj atmosferi ovog doba godine

Rezultati:

  1. mjesto

Christmas Challange cadet botonflag – Elena Gadža

Christmas Challange freestyle junior – Tia Čusak

Open pp stage – junior

Open baton – junior

Mini pp – grandsenior

PP stage – children

2. mjesto

Christmas Challange open pp – Marija Ptiček

Christmas Challange freestyle cadet – Stela Čusak

Duo pp – Elena Gadža i Neda Marić Kordić

PP cadet – stage

Mini pp – junior

3. mjesto

Solo pp junior – Tia Čusak

8. mjesto

Christmas Challange pp cadet – Stela Slavković