Bandić vjeruje u Dinamo i prolaz, a otkrio je i kako će izgledati novi stadion: “Milanello će biti mala beba”

"Na istom mjestu, s manjim gabaritima. Iščupat ćemo sve iz temelja jer do mene dopire informacija da tako žele Dinamo i Boysi", kaže prvi čovjek Zagreba.

Foto: Jabuka TV

Sve je spremno za okršaj Dinama i Manchester Cityja. Navijači zagrebačkih plavih u velikom broju se okupljaju oko stadiona Manchester Cityja gdje će pokušati savladati taj slavni engleski klub u susretu 2. kola Lige prvaka.

Za Dinamo će zdušno navijati i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji vjeruje u pozitivan ishod za naše.

“Neka pasu travu u Manchesteru pa, ako treba, i izgube, ali časno. Ne smije biti poniženih, ali ja vjerujem u Dinamo, u trenera Bjelicu, u taj tim i klapu”, izjavio je pa ponovno komentirao nezaobilaznu temu Dinamovog stadiona.

“Palac gore za projekt novog stadiona za koji očekujemo standarde za raspis natječaja od vodstva i Uprave Dinama. Mogu vam reći da će to biti najljepši stadion, k’o bombonček! Ako Poljud ima poljudsku ljepoticu, ovo će biti Dinamova i zagrebačka. Na istom mjestu, s manjim gabaritima. Iščupat ćemo sve iz temelja jer do mene dopire informacija da tako žele Dinamo i Boysi. Novi stadion, atletsko borilište s tribinama, pomoćni tereni, a bazen već postoji. Milanello će biti mala beba za naše Svetice”, objasnio je Bandić.