Bajramović: Nedostaju nam kvalitetni treninzi

Autor: Boris Matijašević 12/10/2009 14:12

Nakon što su prije desetak dana visoko poraženi od Cibone, košarkaši Zagreba CO su i na gostovanju u Francuskoj prošli kao bosi po trnju. U utakmici trećeg kola Eurochellengea Mravi su sa 29 koševa razlike poraženi od Roannea, trenutno četvrtoplasirane momčadi francuske lige. Iako je nakon Kijeva Zagrebu to drugi ovogodišnji europski poraz, u Trnskom se ne osjeća prevelika tuga.

– Mi smo u Francuskoj pokradeni od strane sudaca. Nije da tražim alibi, ali i sam trener Roannea je izjavio kako bi bolje suđenje bilo da smo sudili nas dvojica – rekao nam je trener Bajramović.

Zagrebov trener objašnjava pad forme svoje momčadi, a samim tim i lošije rezultate u posljednje vrijeme.

– Otkad se počelo igrati dvije utakmice tjedno, u ritmu subota-utorak, mi smo izgubili ono što nam je bilo najvažnije – kontinuitet kvalitetnih treninga. Evo, sinoć smo se vratili iz Francuske, danas ujutro održali trening, a već sutra u 10 ujutro putujemo za Vršac. U takvom ritmu ne mogu se spojiti dva kvalitetna treninga – kaže Bajramović.

Mravi dakle, sutra putuju za Vršac gdje ih u subotu čeka utakmica s Hemofarmom, u kojoj će biti oslabljeni neigranjem Mulaomerovića. Mula je ozlijedio leđni mišić. Nije ništa ozbiljno, ali mora mirovati četiri dana. Bajramović u Vršcu očekuje dobru i kvalitetnu utakmicu s protivnikom koji je iz iste škole. Nije želio ništa prognozirati, jer kaže, radi se o momčadima sličnog profila i mentaliteta. Nakon gostovanja u Vršcu, u Zagreb dolazi Kijev, a potom Zadar.

– Eto vidite, ritam igranja utakmica stvarno je intenzivan. Jedina dobra stvar je što nakon Vršca imamo dvije domaće utakmice, pa ćemo ipak uspjeti sastaviti par dobrih treninga zaredom – dodao je na kraju Bajramović.