Badelj: Atmosfera raste i jedva čekamo Hajduk

Milan Badelj

Autor:: Tin Jandrašek 3/23/2010 8:53

-.-Marijan Susenj/ PIXSELL-.-Dinamovo slavlje u KoprivniciBliži se utakmica s Hajdukom koji na Maksimir u srijedu u 17.30 sati dolazi odigrati prvi polufinalni susret protiv Dinama. Iz dana u dan motivacija raste kod igrača i navijača. Tako je svoja očekivanja uoči susreta iznio i Milan Badelj.

– Dižemo se iz utakmice u utakmicu, atmosfera raste i jedva čekamo Hajduk – izjavio je Badelj te ulogu favorita dodijelio Modrima.

Badelj: Dinamo je favorit

– Mislim da je nepotrebno objašnjavati zašto smo favoriti ako se pogledaju rezultati zadnjih pet godina, stanje na tablici i sve ostalo. Mislim da smo puno bolji i treba to pokazati u srijedu – mišljenja je bio Badelj koji se i osvrnuo na poraz Hajduka u prošlom kolu.

– Možda me čak i iznenadio malo poraz Hajduka. Iako sam navijao za Lokomotivu, nadao sam se bodu, ali ispalo je još bolje – rekao je Milan Badelj te se vratio na polufinalnu utakmicu.

– Nadam se jednosmjernoj utakmici. Mi ćemo napraviti sve kako bi kontrolirali igru i mislim da u takvom nogometu oni nemaju šanse protiv nas. Imaju oni igrače koji mogu riješiti situacije jedan na jedan, a najviše cijenim Srđana Andrića, ali ako ćemo mi biti pravi njihova individualna kvaliteta neće doći do izražaja – izjavio je Badelj za službenu klupsku stranicu, te dodao da od kada je on u klubu, Modri imaju negativan omjer s Hajdukom.

-.-Zoran Grizelj/ PIXSELL-.-Šime Vrsaljko na treningu Dinama– Svjesni smo da su nas u zadnje vrijeme dobivali i to nam je samo još veći motiv – izjavio je Milan Badelj koji nije želio prognozirati rezultat.

– Teško je to reći jer smo prošle godine dobili 3:0 da bi se tamo borili za naslov. Recimo, 2:0 je dobar rezultat, ali teško je to unaprijed prognozirati jer može biti 2:0 za nas da budemo sretni ili da budemo tužni jer je moglo biti i više – završio je Milan Badelj.

Stvara se velika generacija

Nakon Badelja, okupljenima se obratio i Renato Trbuljak, predstavnik navijača Dinama iz Trnja koji je pozvao sve navijače Dinama da u srijedu dođu na utakmicu kako bi dali podršku svom klubu.

– Pored već iskusnih Kovača i Mandžukića, razlog za dolazak navijača vidim u tom Barbariću, Badelju, Vrsaljku, Tomečaku. Tu su i juniori poput Komorskog, Šituma, Mihaljevića. Stvara se jedna velika generacija, onaj pravi Dinamo. Kao stari dinamovac veoma sam sretan zbog toga i sve to je ujedno najbolja moguća pozivnica svima – završio je Renato Trbuljak.