Anđa Marić pobjegla s nagradom najboljeg dizajnera

Autor: Bojana Križić 11/29/2009 11:18

Zadnji dan Dreft Fashion Weeka donekle je popravio dojam prva dva, ako ništa barem što se posjećenosti tiče. Većina je publike dva puna sata modnih revija ‘prostajala’ na nogama, dok su se poznati vrpoljili u prvim redovima.

Titulu najbolje manekenke očekivano i zasluženo je ponijela bivša missica Aleksandra Grdić, a poklon, vikend za dvoje u predsjedničkom apartmanu hotela Antunović uručijo joj je vlasnik Tomislav Antunović. Naglasio je kako su u paket uključene sve usluge koje hotel pruža poput saune, teretane i bazena, a specijalno za nju obećao je potražiti i partnera.

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Nagradu za najbolju mladu dizajnericu dobula je Maja Hrestinski, a za najboljeg dizajnera Zoran Aragović. BiteMyStyle by Zoran Aragović revija je koja je ponijela i najveći pljesak i ovacije publike, a uz pjevačicu Anđu Marić predstavila ga je i Ella Dvornik, zaštitno lice njegove kampanje. Zafrkantica Anđa Zoranu je dok se slikao otela nagradni ček iz ruku te potrčala pistom, no doznajemo da nije imala ozbiljnih namjera krađe.

U prvim redovima sjedila je i Ellna mama, Danijela Dvornik i brila ju pljeskom, a nekoliko sjedala kraj nje zauzeli su Marijama Mikulić i njen muž Josip.

U prvim su se redovima našle i Maja Lena Lopatny, kći Mie Begović, voditeljica i novinarka Ines Preindl te pjevačica Žanamari Lalić, sve tri u društvu prijateljica, a neke su zvjezde svoje mjesto našle pod reflektorima piste.

Osim uobičajenih manekenki i missica Aleksandre Grdić, Stefany Hohnjec, Dvine Meler i Ivane Ergić, pistama su prošetali i neki glumci joj je u svoje manekenske redove unovačila dizajnerica Marta Bužolić. Prošetali su se tako Robert Kurbaša, Vladimir Tintor i Zijad Gračić, a među njima bio je i natjecatelj iz Big Brothera Zdravko Lamot.