Alka sa cvijećem, Jusić s psom, Jergović s knjigom

Autor: Bojana Križić 2/27/2010 20:09

Novinar ZG-.--.-Lijepo vrijeme probudilo je u Zagrepčanima koji su se zadržali u centru grada u subotnje sunčano jutro veselje i pozitivno razmišljanje. Na svim su licima bili iscrtani osmijesi, a neka od tih lica viđali smo na malim ekranima.

Pjevačici i društvenoj komentatorici Alki ‘Individualki’ Vujici netko je poklonio kitu žutih sunovrata i time joj razvukao krajičke usnica u širok osmijeh.

Tko je tajni obožavatelj ili obožavateljica nismo uspijeli saznati, no znamo da je Alka nekoliko narednih sati provela u ugodnom razgovoru na ručku sa starom poznanicom.

I pjevač Ibrica Jusić je subotnje prijepodne proveo u svom omiljenom društvu. Psa Bonda izveo je u centar grada. Bond je na sebe privlačo veliku pozornost dugom crnom dlakom, ali i lajanjem na ostale pse koji su ‘šetani špicom’.

Kolumnista i pisca Miljenka Jergovića susreli smo u Tkalči u pratnji supruge. Prije no što su zajedno krenuli u potragu za svojim mjestom pod suncem na kojemu bi popili kavu, zaustavili su se pored knjižare ‘Tisak multimedija’ preko puta Kavane Dubrovnik gdje je Jergović uočio zanimljivu knjigu.

>>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU SA ŠPICE