Zaposlenici Gradskih groblja dežurat će i pomoći građanima da lakše dođu do mjesta na kojima žele zapaliti svijeću

Voditelj Podružnice Patrik Šegota odredio je da se u petak, 1. i u subotu, 2. studenoga 2019. godine osiguraju cjelodnevna dežurstva svih timova Gradskih groblja s voditeljima službi i voditeljima odjela groblja.

Foto: Zagrebancija.com

Tijekom blagdana Svih svetih i Dušnog dana djelatnici Gradskih groblja dežurat će na svim grobljima kako bi građanima davali potrebne informacije, te pružili pomoć u pristupu i prijevozu posebno osobama s teškoćama u kretanju.

Blagdani Svih svetih i Dušni dan, kao i nekoliko dana uoči i poslije, vrijeme su najveće posjećenosti groblja kada građani obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih, polažu cvijeće i pale svijeće u spomen na pokojnike. Podružnica Gradska groblja skrbi i upravlja s 28 groblja na području Grada Zagreba. Kako bi se građanima posebno u te dane osigurale sve potrebne informacije i usluge iz djelokruga rada Gradskih groblja, voditelj Podružnice Patrik Šegota odredio je da se u petak, 1. i u subotu, 2. studenoga 2019. godine osiguraju cjelodnevna dežurstva svih timova Gradskih groblja s voditeljima službi i voditeljima odjela groblja.

“Tijekom predstojećih blagdana naši će zaposlenici biti cijele dane na usluzi građanima u pružanju svih potrebnih informacija o pristupu i kretanju po grobljima, te o svim drugim pitanjima od interesa građana kako bi obilazak počivališta pokojnika protekao u najboljem redu. Isto tako, naši dežurni djelatnici na svim gradskim grobljima bit će na pomoći svima onima s otežanim kretanjem da, gdje god to bude moguće, našim prijevoznim sredstvima ti građani lakše dođu do mjesta gdje će položiti cvijeće i zapaliti svijeću”, ističe direktor Gradskih groblja Patrik Šegota.