Zagreb Winter Cup ušao u samu završnicu: Danas se odigravaju sve polufinalne utakmice

Svi putevi vode u Lučko, a organizatori turnira pripremili pazili su na svaki detalj organizacije završnice turnira. Za atmosferu u dvorani brinut će DJ, a osigurana je i tombola

Nakon gotovo mjesec dana trajanja turnira došlo je vrijeme za vikend kada je na rasporedu velika završnica MC Plus Zagreb Winter Cupa koja se održava u Sportskom centru Lučko. Polufinalne utakmice počinju danas u 16.30 sati, a posebna zanimljivost je kako će se večeras igrati i revijalna utakmica između reprezentacije turnira sastavljene od igrača iz kategoija U-17 i U-19, a protivnik će im biti seniori MNK Aurelia Futsal iz Vinkovaca.

Većina četvrtfinalista poznata je već nekoliko dana, ipak dvije četvrtfinalne utakmice odigrane su sinoć. U međunarodnoj utakmici koja nije obilovala golovima, ali zato smo vidjeli odličnu igru, djevojke iz KMN Slovenske Gorice svladale su ŽFK FON iz Beograda 1:0. Strijelac je bila Tanja Vrabel 80-ak sekundi prije kraja utakmice.

Ali, pravu dramu smo vidjeli u drugom polufinalu u kojem su igrale MNK Futsal Super Chicks iz Poličnika kraj Zadra i MNK Kozakiv. Iako su Zadranke u ovu utakmicu ušle kao veliki favoriti to nije obeshrabrilo djevojke iz Kozakiva. Štoviše, do poluvremena su povele 2:0 golovima Ane Kederov i Laure Kopić. Početkom nastavka Čiksice se bude i s dva gola Monike Conjar dolaze do izjednačenja, da bi svega 4 sekunde prije kraja utakmice Elizabeta Balić postigla gol za 3:2 i tako rezervirala kartu za polufinale svojoj ekipi.

Danas svi putevi vode u Lučko, a organizatori turnira pripremili pazili su na svaki detalj organizacije završnice turnira. Za atmosferu u dvorani brinut će DJ, a osigurana je i tombola s brojnim vrijednim poklonima za sve gledatelje s kupljenom ulaznicom.