SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

U zajedničkom terminu od 1. do 4. prosinca na Zagrebačkom velesajmu održat će se dva, tematski komplementarna sajma: Sajmovi hrane i zdravog življenja i CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Sajmovi hrane i zdravog življenja središnje su nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži čovjeka kroz komplementarni pristup. Naglasak je na zdravom životnom stilu te povratak prirodi i održivom načinu života.
Bogatstvo ponude zdrave hrane na sajmu uz sajamske popuste.

Predstavit će se domaći i inozemne proizvođači zdrave hrane, dodataka prehrani, biljnih pripravaka i proizvoda te čajeva, meda i mednih preparata, različitih proizvoda od industrijske konoplje i druge, a sve s drugačijim odnosno zdravijim pristupom življenja. I ove godine bit će noviteta iz vrtova i kuhinja izlagača koji prakticiraju nekonvencionalne i održive tehnike poboljšanja kvalitete života.
Uz izložbeni dio, sajam je prepoznat po brojnim skupovima i konferencijama na aktualne teme u suradnji s domaćim i inozemnim stručnjacima, uz uvijek zanimljiva i edukativna predavanja, seminare, kongrese, prezentacije i radionice.

Stručan konferencijski i popratni program događanja
Partner Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED, i ove će godine organizirati tradicionalni 14. Međunarodni kongres na temu: “Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini.” Sudjelovat će znanstvenici i stručnjaci iz cijeloga svijeta (SAD, Velika Britanija, Francuska, Ukrajina, Slovenija, Austrija, Njemačka…) te izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

 

Glavna tema ovogodišnjeg Kongresa su aromaterapijska svojstva eteričnih ulja u inovativnim proizvodima tvrtke Lavylites, koji su dobili brojne svjetske nagrade zbog svoje kvalitete i učinkovitosti. Testiranja koje je napravio hrvatski institut IPED, pokazala su pak da Lavylites proizvodi vrlo učinkovito djeluju na bioenergetsko polje čovjeka, pružaju visoku zaštitu od štetnih zračenja te posjeduju i aromaterapijska svojstva. Ostale teme Kongresa su: iscjeljenja dokaziva medicinskim nalazima, razmjena iskustava u terapeutsko iscjeliteljskom radu, nova otkrića, proizvodi, uređaji, dodaci prehrani i terapeutsko iscjeliteljske metode, istraživanja o terapeutskom učinku medicinskog kanabisa, pravna regulativa, status, edukacije i trajno usavršavanje terapeuta i iscjelitelja.
Izlagači na sajmu svoje proizvode i usluge nudit će po promotivnim cijenama, a na prezentacijama i radionicama moći ćete ih i besplatno isprobati te saznati kako poboljšati kvalitetu života primjenom
određenih metoda i tehnika.

Više informacija na stranicama Zagrebačkog Velesajma ili na HUPED-ovoj stranici.