Robert Krasić na posao dolazi `svake prijestupne`

Zagrebački velesajam

Autor:: A.Z. 2/18/2011 12:28

Ovih dana ‘Slučaj Buljubašić’ dobio je i Zagrebački holding, točnije Zagrebački Velesajam. Na sastanku Zbora radnika zaposlenici Velesajma su pred članovima uprave Holdinga Branimirom Delićem i Alenkom Košiša Čičin Šain ustvrdili da Robert Krasić dolazi na posao ‘svake prijestupne godine’, te navode primjer da u 2010. godini Krasić na poslu nije bio od 1. lipnja do prvog dana održavanja jesenskog velesajma.

Kako navodi Novi list Krasić odlučno demantira sve optužbe braneći se činjenicom da je predmet ogovaranja samo zbog svog prezimena, odnosno, zbog činjenice da je sin bivše glavne državne revizorice Šime Krasić. Tvrdi da ima direktoricu koja točno zna gdje je i što radi.

Radnici također napominju da je Krasić svoje dolaske ustalio nakon održavanja Zbora radnika na kojemu je spomenut.

Glasnogovornik uprave Zagrebačkog holdinga Dušan Viro za Novi list kazao je da ovo nije prva pritužba da Krasić ne dolazi na posao. Kaže da je istu takvu dojavu Uprava dobila prije godinu dana, međutim kontrola nije uspjela ništa dokazati. Zaposlenici Velesajma tvrde da nije moguće dokazati jer Robert Krasić nije dužan provlačiti evidencijsku karticu kad dolazi na posao.

Ova priča ostala bi na optužbama i demantijima da iz Zagrebačkog holdinga ne tvrde kako su pokrenuli internu reviziju i kontrolu, te ukoliko se navodi pokažu istiniti, uslijediti će oštre sankcije.