Provedite nedjelju uz najslavniju predstavu hrvatskog nezavisnog kazališta: Ex-pozicija

Nakon Armenije, Bosne i Hercegovine, Cipra, Crne Gore, Italije, Mađarske, Njemačke, Rumunjske i UK, Ex-pozicija ponovo igra u Zagrebu, 26. lipnja.

FOTO: Udruga Bacači Sjenki
Iz Udruge Bacači Sjenki pozivaju vas da se izgubite u labirintima jedne od najneobičnijih i najdugovječnijih predstava hrvatskog nezavisnog kazališta intermedijalnog umjetnika i aktivista Borisa Bakala.

Ovjenčana brojnim nagradama u zemlji i inozemstvu, Ex-pozicija, nakon Armenije, Bosne i Hercegovine, Cipra, Crne Gore, Italije, Mađarske, Njemačke, Rumunjske i UK, ponovo igra u Zagrebu i baš samo ovaj mjesec!

FOTO: Udruga Bacači Sjenki

Riječ je o izvedbeno višesenzorno, performativnom putovanju te iskustvenoj avanturi tijekom koje vam ispričana priča ulazi u svaku poru vašeg tijela. Kroz igru namjernih slučajnosti isprepliće se povijest jednog zdanja/kvarta i povijest izvođača s osobnim povijestima samih posjetitelja.

FOTO: Udruga Bacači Sjenki

Izvedbe će se odviti u prostorima Mjesnog odbora (MO) Voćarska, Voćarska cesta 71, Zagreb u terminima od 10.00 do 16.00 sati.

Točni termini ulaska u predstavu su:

10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00, 13.30, 15.00, 15.30

Svoj termin možete rezervirati na: samonebonamjegranica@gmail.com s naznakom “Ex-pozicija” i dan i termin na kojem želite prisustvovati – nakon čega ćete dobiti potvrdu termina s detaljnim uputama.
U pretprodaji je cijena predstave 50.00 kuna, a na dan predstave je 70.00 kuna.
Ulaznica se naplaćuje na ulazu u dati termin predstave (pripremite točan iznos).