Objavljen natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Sveučilište u Zagrebu

Autor:: A.Z. 2/23/2011 15:23

Na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr objavljen je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2010./2011. Za ovu prestižnu nagradu mogu se natjecati svi studenti preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu,a svoje radove moraju poslati do 2. svibnja 2011. godine.

Studenti koji žele prijaviti svoj rad moraju popuniti odgovarajuće obrasce na web stranici http://www.unizg.hr/rektorova/. Za nagradu se može se prijaviti znanstveni ili umjetnički rad jednog autora, ili izuzetno, rad nekoliko autora ali ne više od tri. Svaki rad mora imati mentora koji do 2. svibnja u odgovarajući obrazac na internetskoj stranici mora obrazložiti po čemu prijavljeni rad ispunjava kriterije izvrsnosti.

Ispis cijelog prijavljenog rada, uključujući i obrazloženje mentora, studenti u dva primjerka dostavljaju odgovarajućem povjerenstvu sastavnice. Povjerenstvo za dodjelu Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu rektoru će svoj prijedlog nagrađenih radova dostaviti do 7. lipnja, nakon čega će popis dobitnika biti objavljen na oglasnim pločama fakulteta i akademija te na internetskim stranicama Sveučilišta i sastavnica.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u petak, 17. lipnja 2011. U okviru svečanosti bit će organizirana i izložba postera na kojima će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove.