Najveseliji Halloween održat će se u Laubi!

Headliner večeri je Dennis Cruz koji će nastupiti uz ponajbolju selekciju hrvatskih DJ-eva

Posljednjih godina sve se više priča o BSH spektaklima koji su razbudili zagrebačku urbanu scenu, te ju podigli na jednu novu, europsku razinu. Zabave na neuobičajenim lokacijama, bilo da se radi o dnevnim ili noćnim varijantama, pokazale su se kao dobitna formula za jedan novi koncept kojeg je prepoznala i vrlo dobro prihvatila kako domaća, tako i publika iz regije i inozemstva.

Nakon mnogo spektakularnih događanja BSH sprema poslasticu za proslavu 5. rođendana pod nazivom BSH presenta Dìa De Los Muertos powered by Heineken, najveći Halloween party u Zagrebu na kojem osim sjajne postavke hrvatskih DJ-a gostuje i Dennis Cruz, ovogodišnji dobitnik Ibiza awards-a za najboljeg producenta. Mladi tech-house DJ iz Madrida dolazi uveličati rođendan na kojemu će nastupiti i: PEZNT, Tom Bug, Full Ferry, Yakka, DancElectricPhilipe, Aldo Morro i Pablo Panda.

Ovaj party je ujedno i zatvaranje sezone za BSH events nakon pet zabava na otvorenom, održanima na krovu Muzeja suvremenih umjetnosti, središnjem teniskom terenu na ŠRC Šalata, tvrđavi Medvedgrad, Trsatskoj Gradini i na vrhu Medvednice, pored sljemenskog
odošiljača.

Party počinje u 22 sata i završava u 8 ujutro. Bit će velika konkurencija za najbolju masku, ovako je to izgledalo prije koju godinu na zadnjem BSH Halloweenu: https://www.youtube.com/watch?v=Sx1cMsjj1TY

Ulaznice nabavite putem entrio.hr sustava: https://www.entrio.hr/event/bsh-presenta-dia-de-los-muertos-powered-by-heineken-5494, a za više informacija posjetite facebook: https://www.facebook.com/events/267543897205984/.