Najveći hokejaški spektakl u regiji u Areni Zagreb

Tekst:: A.P. 1/13/2011 12:24

Svega je 8 dana ostalo do prve hokejske utakmice koja se u sklopu sportsko-zabavnog spektakla Arena Ice Fever presented by PAN od 21. do 28. siječnja održava u zagrebačkoj Areni.

U događaju tijekom kojeg se po prvi puta postavlja led i igraju hokejske utakmice u zagrebačkoj ljepotici s Laništa – Areni, hokejaši zagrebačkog Medveščaka dočekuju momčadi Klagenfurta, Vienne Capitals, Olimpije iz Ljubljane i Villacha.

Više od 15.000 gledatelja, koliko se očekuje po svakoj utakmici, moći će uživo sudjelovati u ovom sportskom spektaklu, a o nevjerojatnom poduhvatu govori i podatak kako su ovo povijesno i najveće hokejske utakmice ikada odigrane u regiji.

Naime, finalnu hokejsku utakmicu u sklopu Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine uživo je u dvorani Zetra pratilo oko 12.000 gledatelja.

Ususret događaju u Areni, zagrebački Medvjedi u subotu 15. siječnja u poslijepodnevnim satima, od 16.00 do 19.00 sati, organiziraju zagrijavanje na zagrebačkom klizalištu Tuškanac. Uz DJ-a, klizanje i zabavu na ledu, tople napitke, palačinke i nagradne igre na klizalištu će bit organizirana i promotivna prodaja ograničenog broja ulaznica za spektakl Arena Ice Fever.

Svaki kupac dvije ulaznice za jednu od utakmica na dar dobiva poklon bon za besplatan ulaz na klizalište. U sklopu subotnjeg druženja organizirane su i povoljne cijene ulaznica i najma klizaljki.