Na Grmoščici gorio osobni automobil

Požar na osobnom automobilu

Autor: Valentina Jarnjak 6/15/2012 10:05

Na Grmošćici srednjoj, u noći sa četvrtka na petak, zapalio se osobni automobil marke Opel. Susjede je probudio gusti dim ispred stambene zgrade koji se širio iz zapaljenog automobila parkiranog ispred zgrade.

Nedugo nakon početka požara, iz zgrade se mogao čuii vrisak stanarke koja je pokušavala probuditi vlasnika automobila.

Odmah su pozvani i vatrogasci koji su na mjesto događaja stigli nakon desetak minuta, uz pratnju policije, koja je osigurala uže područje oko mjesta požara.

J. G. (26), stanar obližnje zgrade, za portal Zagrebancija.com ispričao nam je kako je oko 2 sata ujutro čuo jaku eksploziju. Pogledao je kroz prozor i vidio kako se širi jaka vatra iz automobila udaljenog svega 30 metara od njegove zgrade.

– Nazvao sam vatrogasce i otišao brzo zvoiti stanarima koji žive u zgradi ispred koje se zapalio auto jer sam vidio da nitko ne reagira, a tko zna koliko se ta vatra može proširiti – rekao nam J. G., kojeg je u buđenju stanara ipak prestigla ženska osoba čiji su se vriskovi čuli dok je pokušavala probuditi vlasnika automobila.

– Ivane, Ivane, auto ti gori – vikala je nepoznata ženska osoba. Nedugo zatim vlasnik automobila istrčao je van i s aparatom za gašenje požara pokušao spasiti barem jedan dio svog automobila.

Uzrok požara još nije poznat, a više informacija znati će se nakon što policija obavi očevid.