MY MON MON: Ljetni must-have dodaci za vrele dane i noći

My mon mon rekviziti sastoje se od narukvica, naušnica, ogrlica, torbica, šešira i cekera ukrašenih veselim pomponima čiju boju i raspored možete birati sami

Foto: My mon mon / Press materijal

Domaći hand made brend javnosti predstavlja svoje fluffy, šarene i bezbrižne modne dodatke koji će podići baš svaku ljetnu kombinaciju. My mon mon rekviziti sastoje se od narukvica, naušnica, ogrlica, torbica, šešira i cekera ukrašenih veselim pomponima čiju boju i raspored možete birati sami.

Pomponi su nezaobilazan hit ovih sunčanih dana, a upravo oni glavno su izražajno sredstvo ovog branda. Ideja je nastala spontano, kada su My mon mon djevojke odlučile modno nezaobilazne ringove diferencirati od ostalih na tržištu te im usaditi notu upečatljivosti kombiniranjem ležernosti i glamura. Vrlo pristupačne cijene ovih pomno izrađenih proizvoda, kao (doslovno) šarolika ponuda potaknuli su različite slojeve fashionistica, od minimalistica, chic djevojaka high street scene pa čak i ljubitelja eklektičnog stila da se odazovu i stave točku na „i“ svojeg ljetnog outfita koji odiše ljetnim mirisima i bojama Mediterana.

Sve što vam preostaje je javiti im se putem Facebooka ili Instagrama i naručiti detalj prema vlastitim željama.