Košarkaši Cibone protiv Škrljeva

- Svaka čast Škrljevu, ali ja vjerujem da smo mi kvalitetnija momčad i da ćemo to pokazati u srijedu -istaknuo je kapetan Cibone Marin Rozić

Press materijal

Na rasporedu je treća odlučujuća utakmica četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske. Košarkaši Cibone će u Draženovom domu u srijedu, 9.svibnja u 18 sati ugostiti Škrljevo.

Momčad Cibone, prema riječima trenera Ante Nazora, očekuje utakmica sezone.

– Škrljevo je nezgodna ekipa koja nam ne leži. U ovoj utakmici moramo pronaći pravi ritam da nadvladamo protivnika kako u obranu tako i u napadu te tražiti lagane poene. Naša kreacija i timska igra mora biti bolja, ne smijemo dozvoliti pad koncentracije izgubljenim loptama. Motiva neće nedostajati. Fokus, oštrina i maksimalne reakcije moraju biti nešto što će krasiti našu igru u ovoj utakmici. Na taj način ćemo kontrolirati utakmicu – zaključio je Nazor.

Press materijal

– Nakon neočekivanog poraza u drugoj četvrtfinalnoj utakmici maksimalno smo mobilizirani. Idemo u treću utakmicu pripremljeni i izuzetno motivirani. Svaka čast Škrljevu, ali ja vjerujem da smo mi kvalitetnija momčad i da ćemo to pokazati u srijedu -istaknuo je kapetan Cibone Marin Rozić.

Press materijal