Iz tiska izašao prvi jaskanski godišnjak

Jaskanski godišnjak

Autor:: R.I. 3/2/2011 16:12

Prvi jaskanski godišnjak „Jastrebarsko – grad po mjeri čovjeka“ izašao je iz tiska. Godišnjak donosi pregled svih informacija o Gradu, njegovoj prošlosti i sadašnjosti, te sve aktualne podatke, uključujući kontakte gradskih službi i planove za razvoj. Namijenjen je udrugama, tvrtkama i pojedincima koji o Jastrebarskom znaju tek površne informacije. Njima, gostima Jastrebarskog, potencijalnim investitorima, interesnim skupinama iz drugim dijelova Hrvatske i interesnim udrugama, godišnjak na jednom mjestu pokazuje sav potencijal jaskanskog kraja.

‘Jastrebarsko je u pravom smislu riječi – Grad po mjeri čovjeka. Čak niti mi, Jaskanci kao i gospodarstvenici koji ovdje već dulje posluju nismo u potpunosti svijesti pogodnosti života u Jastrebarskom. A pogotovo ih nisu svjesni mnogi naši gosti, tvrtke i pojedinci koji su za Jastrebarsko doduše čuli, znaju gdje smo, ali ne znaju ili znaju premalo o brojnim povoljnostima koje im možemo pružiti. Bilo kao gostima, izletnicima, bilo kao gospodarstvenicima koji traže svoju novu bazu, bilo kao budućim sugrađanima. Ovaj godišnjak prvi je korak u sveobuhvatnoj akciji pozicioniranja našeg Grada i stvaranja uvjeta za novi val razvoja. Prilikom predstavljanja potencijala Grada brojnim Udrugama i tvrtkama godišnjak će nam biti osnovni radni materijal’– najavio je gradonačelnik Mihael Zmajlović.

Predstavljanje godišnjaka interesnim skupinama i predstavnicima relevantnih državnih institucija biti će održano tijekom ožujka.