Ivana Kindl: Fotkanje mi je samo povremeni hobi

Ivana Kindl

Autor: Bojana Križić 2/13/2010 20:01

Mlada pjevačica čiji novi singl ‘Nisi sam’ ne silazi s vrhova najeminentnijih hrvatskih top ljestvica, podijelila je s čitateljima portala Zagrebancija.com svoje najdraže fotografije. Iako se fotografijom ne bavi profesionalno niti joj je to stalan hobi, njen mačak VUDI vječna joj je inspiracija.

– Obožavam ga slikati jer je presladak. Uvijek me iznenadi nekom pozom ili pokretom. A ovi mačići na fotografijama također su nekoć bili moji, a sada su u dobrim rukama udomitelja – priča nam Ivana sretna što ih je fotografirala te ih tako materijalizirala lijepo sjećanje.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU IVANINIH MAČIĆA

Osim mačića, pjevačica voli zabilježiti i lijepe trenutke sa gaža i putovanja.

– Ove su neke od mojih najdražih slika Jadranske obale. Najdraža mi je fotografija na kojoj je curica koja svira violinu. To je bilo na tonskoj probi prije moje gaže u Vodicama, taman smo namještali binu i preslatka curica se popela gore i počela pjevati. Preslatko – prisjeća se pjevačica koju trenutno možemo gledati na HRT-ovom Evergreenu.

>> POGLEDAJTE IVANINE NAJDRAŽE SLIKE S PUTOVANJA

Nakon singlova ‘Oči’ i ‘Nisi sam’, Ivana najavljuje još jedan singl prije izdavanja četvrtog studijskog albuma koji bi trebao svjetlo dana ugledati u travnju.

– U travnju završavam i Evergreen i još neimenovani studijski album. A onda kreće pravi show – turneja – najavljuje uzbuđeno Ivana ponosna na uspjeh posljednjeg singla ‘Nisi sam’ koji se na svim ljestvicama drži na prva tri mjesta već dva mjeseca.