Holding i dalje bez plana poslovanja za 2010.

Ivo Čović

Autor: Sanjin Španović 12/24/2009 9:28

Pixsell-.--.-Milan Bandić i Ivo Čović komuniciraju preko Vidoje BulumaIvo Čović danas je održao sastanak Uprave Holdinga na kojem se pokušao usvojiti plan poslovanja za iduću godinu. Nakon te sjednice, predsjednik Uprave Holdinga jučer je želio poslati plan predsjedniku Skupštine Holdinga, tj. Milanu Bandiću, te uz to i poziv za sjednicu proširene Skupštine Holdinga koju bi se trebala održati u srijedu.

Takav scenarij, koji nam je jučer potvrdio jedan od najbližih suradnika Ive Čovića, trebao je završiti veliku bitku zvanu Skupština Holdinga koju već nekoliko tjedana vode SDP-ovci sa ostalim oporbenim strankama na jednoj, te Milan Bandić kao gradonačelnik na drugoj strani.

No, to se na Badnjak nije dogodilo. Kako doznajemo, Čović nije prihvatio plan poslovanja jer se neke stavke u njemu moraju ipak doraditi. Zbog toga su odgođeni daljni planirani koraci oko sazivanja Skupštine.

– U ponedjeljak je novi sastanak Uprave, i onda ćemo vidjeti kako dalje – rekao nam je jedan od bližih Čovićevih suradnika.

– Da, sjednica Skupštine je trebala biti u srijedu, 30. prosinca i pozivi su trebali biti poslani svim članovima Skupštine, dakle za njih 11. No, ipak zasada još uvijek ništa od toga – ispričao nam je naš sugovornik.

Kako doznajemo, Ivo Čović ovaj je scenarij još jučer pokušao najaviti Milanu Bandiću, no on mu se nije javljao na mobitel.

– On (Čović op. a.) je nekoliko puta zvao Bandića da se pokušaju dogovoriti, ali mu se Bandić nije javljao. Tijekom popodneva mu se javio Vidoje Bulum preko kojeg je Čović poslao Bandiću plan od kojeg ne želi odstupiti – ispričao nam je naš sugovornik.

Nakon sazivanja skupštine, doznajemo, odmah će se na toj sjednici usvojiti pravilnik Skupštine i izabrati zamjenika predsjednika Skupštine. Zamjenik će sasvim sigurno doći iz redova SDP-a i to bi mogla biti Mirela Holy

Inače Bandićevi protivnici uspijeli su se i posvađati zbog proširenja Skupštine Hodlinga. Više o tome čitajte u članku: RAZMIRICE NA HODNIKU SKUPŠTINE Bandićeve smicalice posvađale Šprema i Kovačevića