Haris Džinović ljubi 30 godina mlađu Zagrepčanku

Harisu je 59

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 1/29/2010 12:57

Folk pjevač modernog tipa, kako za sebe voli reći Haris Džinović, imao je druženje s medijima u restoranu Lido na Jarunu, gdje je najavio svoj koncert u Areni, koji će se održati 20. ožujka u Areni. Na njemu će promovirati svoj posljednji album “Magic”, ali i publiku podsjetiti na svoje stare hitove “I tebe sam sit kafano”, “Ostarit ću, neću znati”, “Kako mi nedostaješ”…

-.-Branka Tomić-.-Lijepa supruga Melina prati Harisa svudaPopularnom Sarajliji Arena se ne čini prevelik zalogaj, iako proteklih godina nije baš imao sreće sa zagrebačkom publikom. Nije uspio napuniti diskoteku The Best, niti malu dvoranu Doma sportova, no nije bio problem samo u njegovoj (ne)popularnosti, nego i lošoj promotivnoj kampanji. Nadamo se da će sada imati više sreće, kada mu koncert u Areni organiziraju agencije Emineo i Dar s neba. Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 130 kuna (tribine 1 i parter) i 150 kuna (tribine 2), a mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima.

Haris Džinović s obitelji živi na relaciji Pariz – Stuttgart – Beograd, a hrvatskoj publici manje je poznato da je – zagrebački zet. Naime, njegova 30 godina mlađa supruga Melina Galić rođena je u Bihaću, ali je odrasla u Zagrebu, gdje je apsolvirala engleski jezik i orijentalistiku. Još nije diplomirala za što je glavni `krivac` Haris, kojeg je upoznala slučajno, prije sedam godina u Sarajevu. Bila je njegov veliki fan i nije prošlo dugo dok nije “slomila” dotad vječitog neženju. Službeno nisu ozakonili svoju vezu, a imaju dvoje djece, kćer Đinu i sina Kana.

Haris Džinović za zagrebački koncert priprema mnoga iznenađenja, a jedno od njih moglo bi biti i gostovanje Nine Badrić, koja se pojavila i na predstavljanju u Lidu. Nina je prije nekoliko godina imala hit “Takvi kao ti” u koji je, uz Harisovo dopuštenje, ubacila nekoliko melodija iz jedne njegove pjesme.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU HARIS DŽINOVIĆ LJUBI ZAGREPČANKU