Gimnazijalci parodijom pomažu nezbrinutoj djeci

Gimnazija Tituš Brezovački

Autor:: Ana Zorić 3/19/2011 13:55

‘Supertalenti-diletanti’ humanitarni koncert Gimnazije Tituš Brezovački održan je sinoć u prostorijama kina SC kako bi djecu iz Kuće Svetog Josipa razveselili pažnjom, ljubavlju i materijalnom pomoći.

– Humanitarni koncert održava se četvrti put. Potičemo kreativnost učenika, jer želimo da osim znanja razviju plesne, dramske i glazbene vještine – rekao nam je ravnatelj gimnazije Damir Jelenski.-.-Zvonimira Ivanišević / Zagrebancija.com-.-

– Nastupi na koncertu su zapravo parodije na show-emisije koji se emitiraju na televiziji. Najprije gledamo učenike koji ‘ne znaju’ pjevati, pa kako koncert odmiče gledat ćemo sve bolje i bolje nastupe, dodao je Jelenski.

Prisutnima se obratio predsjednik Gradske skupštine Boris Šprem koji je pohvalio kako se učenici Gimnazije Tituš Brezovački s poštovanjem odnose prema profesorima.

– Ne doživljava se često da učenici ovako vole svoje profesore. Organizacijom humanitarnog koncerta za kuću Svetog Josipa u Hrvatskom Leskovcu pokazujete kvalitetan i zreo odnose prema čovjeku i bližnjima – rekao je Šprem, te svim učenicima i profesorima zaželio puno uspjeha.