Dva sata s Katarinom Radivojević za 1500 kuna

Kaća

Autor: Bojana Križić 2/4/2010 8:42

-.-Martina Horvat-.-Maja VučićNeobična akcija Rentaj anjđela kojom zagrebačka udruga BLANK-filmski inkubator prikuplja sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmaša pokazala je da najviše Hrvata Valentinovo želi provesti sa srpskom glumicom Katarinom Radivojević.

Za dva sata s obožavateljem na dan zaljubljenih, 14. veljače, Katarina je dobila najvišu ponudu 1500 kuna, a netom iza nje su bivša Divasica Maja Vučić sa 750 kuna te glumica Csilla Barath Bastajić s ponudom od 700 kuna. Iza njih su redom pjevačica Ida Prester, violinistica Ana Rucner, te glumice Ana Vilenica i Ivana Roščić.

Na listi ponuda za muške ‘anđele’ prvo je mjesto zauzeo Robert Kurbaša s ponudom od 560 kuna, a iza njega je Mario Valentić, glumac i bivši mister turizma, s malenom ponudom od 190 kuna. U ponudi je bio i Vladimir Tintor, ali i Stjepan Žegla, član BLANK-a, jedan od organizatora akcije.

FAMA-.--.-Robert Kurbaša, Ana Vilenica i Bojana Gregorić-VejzovićDo ove inovativne ideje ekipa BLANKA je došla kada su kolegi koji je prekinuo s djevojkom pokušali namjestiti Franku Batelić.

– I dalje nam je žao da Franka nije dio ove akcije, ali ne sumnjamo da će ove zvijezde uvelike pomoći našoj inicijativi za pomoć mladim filmašima – kaže Dario Jurčan,a njegovo oduševljenje dijeli i najskuplji anđeo, Katarina Radivojević, koja je izuzetno sretna što može pomoći mladim kolegama.