Dječji osmijeh najveća je nagrada trenerima

Mali sportaši

Autor: Stephanie Pojatina 8/23/2013 15:09

Nakon završetka škole, mnogi su se uključili u Ljetni kamp ‘Mali sportaši’. Vožnja biciklom, rolanje, ples, dramska radionica, atletika, glazbena radionica, istraživačka grupa, nogomet i gimnastika samo su neke od brojnih aktivnosti koje svakoga ljeta priređuju marljivi treneri za djecu od pet do deset godina. 

– Jedna od posebnosti ovog programa je mogućnost da djeca sama biraju aktivnosti koje žele, a na raspolaganju ih je više od dvadeset. Želimo mališane potaknuti da više vremena provode na zraku – rekao nam je trener Dario Polančec.

Dodao je kako je u ovome kampu na prvom mjestu sigurnost pa je upravo zbog toga svakome polazniku pri ruci zaduženi voditelj grupe.

– Na desetero djece ide jedan voditelj, a zna ih biti i pedeset. Tako su svi sigurni i nikad nismo imali nikakvih incidenata. Ovdje kvalitetno provodimo vrijeme i djeca su uvijek u pokretu. Kada vidimo da su oni sretni, onda smo i mi i to nam je najveća nagrada – istaknuo je trener Polančec.

Upitali smo malene sportaše koji im se dio programa najviše sviđa pa su u uži izbor ušli kupanje u bazenu i rolanje. Djeci je najvažnije da se dobro zabavljaju, a uz bogat program to im nije problem.

– Najviše volim biti na bazenu jer plivamo, skačemo i ronimo. Isto tako, volim i plesnu radionicu jer mi je zabavno učiti koreografije –  rekla nam je Tonka, dok su Filipu ipak draži nogomet i rolanje.

– S prijateljima volim igrati nogomet, a drugo po redu mi je rolanje. Iskačem se, istrčim i onda budem umoran – zaključio je Filip.

U slučaju da ste vi i vaše dijete zainteresirani za Ljetni Kamp “Mali sportaši”, mjesta još uvijek ima. Više informacija pogledajte na njihovoj web stranici.