Cedevita na startu doigravanja dočekuje Vrijednosnice Osijek

Vrijednosnice Osijek regularnu sezonu završile su na osmom mjestu uz omjer 8-16, a u posljednjem kolu regularne sezone Cedevita je igrala baš protiv Osijeka u gostima, gdje je slavila 74:54

Press materijal

U srijedu u 18:00h Cedevita će u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja HT Premijer lige u Domu sportova ugostiti Vrijednosnice Osijek. Momčad Jure Zdovca u playoff kreće s prve pozicije, tako da je osigurala prednost domaćeg prvenstva u cijelom doigravanju.

Vrijednosnice Osijek regularnu sezonu završile su na osmom mjestu uz omjer 8-16, a u posljednjem kolu regularne sezone Cedevita je igrala baš protiv Osijeka u gostima, gdje je slavila 74:54.

Uspjelo nam je nekako zadržati prvu poziciju i čestitam momcima na profesionalnom pristupu do kraja. Od nas se traži prvo mjesto.  Normalno, neka moja tiha želja je da pobijedimo sve utakmice do kraja. Moramo imati takav cilj i biti koncentrirani svaku utakmicu poručio je trener Cedevite Jure Zdovc.

Bitno je da Cedevita u četvrtfinale ne uđe preopušteno.

– Osijek je pokazao da zna igrati, dosta smo se mučili tamo kod njih, tako da ne smijemo nikoga podcjenjivati. No, barem u tim prvim serijama, sve ovisi o nama i uz pravi pristup i pravu energiju ne bi smjeli imati većih problema – dodao je Zdovc.

Kapetan Cedevite Roko Ukić jedva je dočekao početak doigravanja.

Ovo je uvijek zanimljiviji dio sezone nego regularni dio. Ambicije su, naravno, osvojiti prvenstvo. Prije playoffa smo uzeli to prvo mjesto, koje smo željeli, i sada ga želimo kapitalizirati. Respektiramo Osijek. To je ozbiljna ekipa. Međutim, naš je cilj da podižemo nivo svoje igre i nadam se da ćemo to kroz ovu seriju uspjeti napraviti – naglasio je Ukić.

Press materijal