Ana Begić kao Đurđa u novom sitcomu

Thomas Kure Jakobsen

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 4/26/2010 17:33

-.-RRGR-.-Scena sa snimanja sitcoma 'Kod Đurđe'Popularna reklama za Pan pivo s glavnim likom Đurđom, koju glumi Ana Begić, nastavit će svoj televizijski život kao sitcom od sedam epizoda, koliko će ih biti prikazano u prvoj sezoni.

Snimljene su u restoranu Šparka na Trešnjevci, za tu priliku nazvanog Kod Đurđe, gdje je i predstavljen humoristični projekt, ali nije rečeno na kojoj će se TV postaji prikazivati.

Iako su najavljeni i drugi glumci (Dušan Bučan, Jerko Marčić, Goran Malus, Luka Petrušić i Mladen Kovačić), medijima su se predstavili samo Ana Begić (Đurđa) i Stojan Matavulj (Mile).

Đurđa je, što ćemo vidjeti u sitcomu, postala vlasnica restorana, zahvaljujući novcima koji su joj iz Njemačke poslali roditelji gajstarbajteri. Ostali dečki pomažu joj u opremanju restorana, nabavi namirnica te drugim krupnim i sitnim poslovima.

Scenarij ‘Kod Đurđe’ napisao je Igor Poturić, a režiju potpisuje Radivoje Andrić u produkciji kuće Riba ribi grize rep (RRGR).

Kao što priliči pravoj krčmarici, Đurđa, tj. Ana Begić, na predstavljanju medijima nazdravila je pivom s kolegom Stojanom Matavuljem i Thomasom Kure Jakobsenom, prvim čovjekom Carlsberga Croatia.