Zagrebancija

RASPRODAN JE KONCERT NINE BADRIĆ ZA ZAKLADU „HRVATSKA ZA DJECU“

Press materijal

Dugoočekivani donatorski koncert Nine Badrić za Zakladu „Hrvatska za djecu“ je rasprodan. Slavlje glazbe i humanosti održat će se u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je djeci i mladima, sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine, a koji će ovog puta bodriti Ninu iz prvih redova.

Ovo je drugi rasprodani koncert Nine u Lisinskom, prvi se održava dan ranije u srijedu, 24. listopada. Koncert se održava pod svojevrsnim motom ovih sportaša: “Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim,  podržite me da  budem hrabar u pokušaju.“

Glazbena diva Nina Badrić ambasadorica je Zaklade „Hrvatska za djecu“ i s njom predstavlja posebno emotivan koncert koji će se za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama održati u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

Press materijal

Koncert Nine je dio svečanosti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznala, aktivno podržala i kontinuirano promovirala prava i prilike djece na individualni razvoj. U četvrtak u jutarnjim satima u Maloj dvorani Lisinskog bit će održane dvije predstave popularnog mađioničara Joze Boze namijenjena djeci grada Zagreba.

Pokrovitelji koncerta su Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i spocijalnu politiku, Središnji državni ured za sport, Gradonačelnik Milan Bandić i Grad Zagreb. Partneri su HEP, Podravka i Agroproteinka.

 

Press materijal

Exit mobile version