Zagrebancija

Interliber kreće 9. 11., donosimo sve detalje

INTERLIBER, 43. međunarodni sajam knjige, održat će se od 9. do 14. studenog 2021.

Paviljone 5, 6 i 7a ispunit će više od 230 izlagača iz 14 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Nizozemska, Njemačka, Poljska, SAD, Slovenija, Srbija, Španjolska, Velika Britanija i Sjeverna Irska).

Otvorenje sajma

Svečano otvorenje bit će 9. studenog 2021. godine u 11.00 sati u paviljonu 5. Očekuje se da će Interliber otvoriti Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

Radno vrijeme

Parking za sve posjetitelje Interlibera oko Zagrebačkog velesajma je besplatan.

Protokol ulaska na sajam

Ulaz na sajam je slobodan moguć isključivo uz predočenje važeće covid-potvrde.
Ulaz na sajam odvijat će se na sljedeći način: na blagajnama (Južni ulaz Zagrebačkog velesajma), uz predočenje važeće covid-potvrde, posjetitelji će dobiti jednokratnu narukvicu te ulaznicu za sajam s kojom prolaze kroz mehaničke barijere tzv. vrtuljke te ulaze u prostor sajma.

Ispred svakog paviljona (5, 6 i 7a) bit će postavljeni ekrani s prikazom broja osoba u paviljonu te ako broj prijeđe dozvoljenu granicu, privremeno će se obustaviti ulazak osoba u paviljon.

Također, bit će postavljeni uređaji za beskontaktno mjerenje temperature. Maske su obavezne.

Posjetitelji i ostali sudionici koji nemaju covid-potvrdu imat će mogućnost brzog testiranja na punktu ispred glavnog južnog ulaza na Zagrebačkom velesajmu u vremenu održavanja Interlibera (od 9. do 14.11.2021.). Cijena brzog antigenskog testa iznosit će 50 kuna.

Exit mobile version