Zagrebancija

Zagreb Winter Cup ušao u samu završnicu: Danas se odigravaju sve polufinalne utakmice

Nakon gotovo mjesec dana trajanja turnira došlo je vrijeme za vikend kada je na rasporedu velika završnica MC Plus Zagreb Winter Cupa koja se održava u Sportskom centru Lučko. Polufinalne utakmice počinju danas u 16.30 sati, a posebna zanimljivost je kako će se večeras igrati i revijalna utakmica između reprezentacije turnira sastavljene od igrača iz kategoija U-17 i U-19, a protivnik će im biti seniori MNK Aurelia Futsal iz Vinkovaca.

Većina četvrtfinalista poznata je već nekoliko dana, ipak dvije četvrtfinalne utakmice odigrane su sinoć. U međunarodnoj utakmici koja nije obilovala golovima, ali zato smo vidjeli odličnu igru, djevojke iz KMN Slovenske Gorice svladale su ŽFK FON iz Beograda 1:0. Strijelac je bila Tanja Vrabel 80-ak sekundi prije kraja utakmice.

Ali, pravu dramu smo vidjeli u drugom polufinalu u kojem su igrale MNK Futsal Super Chicks iz Poličnika kraj Zadra i MNK Kozakiv. Iako su Zadranke u ovu utakmicu ušle kao veliki favoriti to nije obeshrabrilo djevojke iz Kozakiva. Štoviše, do poluvremena su povele 2:0 golovima Ane Kederov i Laure Kopić. Početkom nastavka Čiksice se bude i s dva gola Monike Conjar dolaze do izjednačenja, da bi svega 4 sekunde prije kraja utakmice Elizabeta Balić postigla gol za 3:2 i tako rezervirala kartu za polufinale svojoj ekipi.

Danas svi putevi vode u Lučko, a organizatori turnira pripremili pazili su na svaki detalj organizacije završnice turnira. Za atmosferu u dvorani brinut će DJ, a osigurana je i tombola s brojnim vrijednim poklonima za sve gledatelje s kupljenom ulaznicom.

Exit mobile version