Zagrebancija

Zadesila me hematološka bolest. Smanjit ću tempo

Boris Šprem

Autor:: Mirela Biškup, Sanjin Španović 2/3/2011 21:42

– Zadesila me je hematološka bolest i zato nisam toliko aktivan kao prije. Ali za nekoliko mjeseci ću tu bolest pobjediti – rekao je u četvrtak navečer gostujući u emisiji ZAGI na JabuciTV Boris Šprem, predsjednik Skupštine grada Zagreba.

Šprem je dodao kako unatoč bolesti se trudi raditi koliko stigne, ali da se neće povući iz aktivne politike.

– Ja imam četvoro potpredsjednika Skupštine na koje ću prebaciti više ovlasti za vrijeme oporavka. Smatram da javnost mora znati da će i zbog čega će predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba biti spriječen u potpunom obavljanju svog posla – rekao je Šprem u emisiji.

U telefonskom razgovoru za portal Zagrebancija.com Šprem je ponovio da se ne povlači iz politike, ali da neće moći raditi istim tempom kao prije.

– Bolest je izlječiva, ali moram malo smanjiti tempo, ali imam četiri potpredsjednika koja me mogu zamijeniti – rekao nam je Šprem.

Na naše izravno pitanje o kakvoj je bolesti točno riječ, Šprem nije želio odgovoriti već je zamolio da poštujemo njegovu privatnost.

– Smatrao sam da je potrebno kazati zašto nisam aktivan kao prije, i o čemu se radi obzirom na moju funkciju. No, smatram da je točna dijagnoza moja privatna stvar koju sam pobjeđujem i koju ću pobjediti – rekao nam je Šprem.

U emisiji je ponovio svoj stav kako će se on sa svojim kolegama zastupnicima do kraja boriti da cijena vrtića ne poskupi, već da se ona formulira na najpravedniji način.

 

Exit mobile version