Zagrebancija

Za željne dobre hrane i glazbe – pravac Bundek

Drugu godinu zaredom, parkom Bundek šire se mirisi ukusne, domaće hrane, ali zvukovi dobre glazbe. Započeo je još jedan Festival “Chill & Grill”.

– Ovo je prilika da zdravu domaću hranu bude besplatno probate iz ruku najboljih chefova, a da djeca koja vole kuhati uče od njih. Ovo je jedna hvalevrijedna manifestacija zato što ona pokazuje ne samo kvalitetno pripremljenu hranu, već i kvalitetnu sirovinu, a to je naša domaća i proizvodnja i domaći proizvođači. Mislim da trebamo ustrajati na promidžbi te kvalitete – izjavila je Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša.

Pedeset sati programa više je nego dovoljno da svatko pronađe nešto po svom izboru. Od onih najmlađih pa do nešto starijih, a organizatori se nadaju kako će ovoga puta nadmašiti prošlogodišnju brojku od 40.000 posjetitelja.

– Ove godine smo na duplo većem prostoru. Zaista bogat program u svakom smislu, glazbeni i gastronomski. Ovdje su zagrebački restorani koji imaju svoje kućice, nezavisne pivovare koje će nuditi svoju craft pivu, imamo program za djecu, čak i lunapark. Zaista, za jedan obiteljski izlet savršena destinacija – dodao je organizator Boris Trupčević.

Festival “Chill & Grill” traje pet dana, a ne sumnjamo da će manifestacija ponovo privući znatan broj posjetitelja.

Exit mobile version