Zagrebancija

Vedran Ćorluka: Očekujemo Pletikosu u Crottenhamu

Vedran Ćorluka

Autor:: Tin Jandrašek 6/17/2010 16:38

Tottenhamov prvotimac Vedran Ćorluka, odmor od engleskih prvoligaških travnjaka našao je na vrućini zagrebačkog gradskog asfalta gdje puni baterije za novu sezonu.

Vjerojatno bi mu draže bilo da je sa hrvatskom repkom u Africi, nego da utakmice gleda preko televizije, no što je tu je. Tako je Čarli već našao svoje miljenike na Svjetskom prvenstvu. Zanimljivo, ne radi se o zemlji svog poslodavca.

Čarli druka za Gaučose i Pletin dolazak u Tottenham

– Nakon ovog što sam do sada vidio na SP-u, mogu reći da će biti vrlo izjednačeno, a moj je favorit Argentina za koju se nadam da će napraviti nešto – rekao nam je Ćorluka, te se osvrnuo na svoj Tottenham koji bi ovih dana mogao dobiti i četvrtog Hrvata u svojim redovima.

– Luka, Niko i ja priželjkujemo Pletikosu u Tottenhamu. Plete je već par puta bio blizu dolasku i sada je zdrav, tako da ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati – nastavio je Čarli koji se potom osvrnuo na prošlu sezonu, te najavio ulazak u Ligu prvaka.

Ćorluka: Sada se koncentriramo samo na Ligu prvaka

– Napravili smo veliki uspjeh prošle sezone i sada nam je glavni cilj plasirati se u Ligu prvaka, a u prvenstvu sljedeće sezone probati ponoviti ovogodišnji uspjeh, iako će to biti vrlo teško – rekao nam je Ćorluka te dodao kako će se sada prvenstveno koncentrirati samo na Ligu prvaka.

Upitali smo potom Ćorluku, nalazi li velika hrvatska trojka u Crottenhamu, osim nogometa, vremena za međusobno druženje i razonodu?

– Sigurno da se družimo. Veliki je užitak, ali i rijetkost, da trojica Hrvata igraju u stranom klubu, a također i izvan terena jedni drugima olakšavamo izbivanje iz zemlje – izjavio nam je na kraju Vedran Ćorluka.

 

Exit mobile version