Zagrebancija

Ususret Party Unitedu osvojite 10 poklon bonova

Na prvom Party Unitedu klubove je posjetilo preko deset tisuća ljudi

4/26/2010 13:13

Manje od tjedan dana dijeli nas od početka drugog po redu klupskog spektakla pod nazivom Party United koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 01. svibnja 2010. od 21 sati. Party United je revolucionarni event-koncept specijalno razvijen od strane agencije 4ART i predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja do sada održanih kod nas.

Kupnja ulaznice za Party United vas možda odvede na Sonicsphere festival u Prag

Party United obuhvaća cjelonoćni provod u 15 klubova od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja. Klub Aquarius, Babbar, Boogaloo, Fanatic, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, KSET, klub Macao, Maraschino, MMC Studio, Močvara, Purgeraj, Rush Bar, Discotheque Saloon i Sirup mjesta su na kojim će biti tu noć najluđi provod u gradu.

U cijenu ulaznice od 40 kuna, uključeni su besplatni shuttle busevi koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba, kao i poklon bon studija Fashion Addict u vrijednosti od 50 Kn koji svi posjetitelji mogu koristiti do 01.06.2010., a vrijedi samo uz predočenje ulaznice.

Pored toga, kupnjom ulaznice posjetitelji mogu sudjelovati u velikoj nagradnoj igri Party United-a te osvojiti nagradno putovanje u Prag na festival Sonisphere 2010. – powered by Urban Travel. Više informacija na: http://www.partyunited-zagreb.com/nagradna-igra.html

Osim zabave Party United razvija i edukativan karakter boreći se protiv epidemije HIV-a

Party United nije samo običan party što dokazuje i suradnja sa svjetski priznatim brandom dance4life čime event od 1. svibnja dobiva i edukativnu komponentu. dance4life je globalni pokret koji inspirira, pokreće i ujedinjuje mlade kako bi potisnuli epidemiju HIV-a/SIDE zauvijek. Više informacija pronađite na: www.dance4life.com

Ususret nadolazećem drugom tulumu, Party United i ekskluzivni frizerski studio Fashion Addict na Vrbiku poklanjaju 10 poklon bonova u vrijednosti od 50 kuna. Sve što trebate napraviti je poslati vaše ime i prezime na e-mail nagradna@zagrebancija.com, s naznakom ‘Za Party United-frizura’ i nadati se da vas netko nije preduhitrio. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti mailom. Ovo je samo jedna od mnogobrojnih nagrada koje će se dijeliti povodom proljetnog Party Uniteda, pa pažljivo pratite naš portal kako ne biste propustili priliku za nekom od nagrada.

 

Exit mobile version