Zagrebancija

Tjedan dobrih provoda u MMC Studio

Multimedijalni Centar Studio

Autor: Maja Gujinović 1/4/2010 17:44

Multimedijalni Centar Studio nakon urnebesne proslave Nove godine punom parom ulazi u novu sezonu. Naime, znanstvenici su ustanovili da je za zdrav život potrebno nasmijati se 18 puta dnevno, pa ćete svoju prvu dozu moći dobiti već u četvrtak, uz ‘Studio smijeha’ koji otvara 2010. godinu uz najsmiješnije momente iz prošle godine.

Probrani materijali uz drage goste biti će prava stand up comedy poslastica za zagrepčane, na kojoj će nastupiti provjereni sastav Domagoj Pintarić, Aleks Curać – Šarić, Goran Furjan i Vlatko Štampar uz voditeljsku palicu Marine Orsag te posebnog gosta Vibora Kerekovića, a za glazbu je zadužena Trash kraljica Bruno aka Anđa.

Ulaznice od 25 kuna mogu se rezervirajti na studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888.

U MMC ‘Studiu’ zaplešite uz globalni klezmer i rock’n’roll

Sutradan u petak, 8. siječnja nastavlja se ciklus koncerata ‘Studio Jazza’, na kojima nastupaju Jewsersi, bend koji je osvojio je srca publike s svojim stilom nazvanim globalnim klezmerom, a to su američki, balkanski, bliskoistočni i istočno europski klezmer stopljeni zajedno i začinjeni jazzom, ciganskom glazbom, hrvatskim folklorom, rock i latino ritmovima, uz dodatak puno improvizacije.

Ulaznice od 30 kuna mogu se rezervirati na mmcstudio.org@gmail.com ili na telefon 095/5172806.

Plesno-koncertne večeri ‘Studio 92’ započinju s bendom Produžnim kabel iz Splita, koji će rasplesati posjetitelje uz ritam rock’n’rolla. Svi programi događaju se na adresi Multimedijalnog centra u Vlaškoj 92.

 

Exit mobile version