Zagrebancija

Simona skoro poletjela pistom Dreft Fashion Weeka

11/27/2009 9:28

Pobjednici Modnog ormara, Asmina Bolanča, Nikola Barbir i Adela Kliškić te Petra Petrišanec i Matilda Sporiš, otvorili su jučer prvu večer ‘Dreft Fashion Weeka’ u Boćarskom domu u Zagrebu.

Mladi su dizajneri od gledateljsva dobili samo velike pohvale i pljesak, a nakon njih uslijedili se modne revije talijanskog Stefanela, već afirmiranih hrvatskih dizajnerica Mare Miloglav i Tatjane Grgurina Vučetić i mađarske dizajnerice Darie Kostenko.

U drugom dijelu prve večeri izložili su svoje nove kolekcije Zdravka Gazner (BELLEZZA), Ivančica Pahor i Natalio Đangradović. Svi su dizajneri dobili pljesak, no najveći je bez sumnje dobila manekenka i pjevačica Simona Gotovac koja se od iznenađenja poskliznula i umalo pala.

Simona je predstavljala kolekciju Ivančice Pahor, a među njenim ljepim snagama bile su i Stefani Hohnjec i Aleksandra Grdić, a pistom se prošetala i sama dizajnerica, miss turizma iz 2000. godine. Iz prvih redova najnovije su kolekcije promatrale glumica Mia Begović, Uršula Tolj, fotograf Stefan Lupino te spisateljica i bivša manekenka Josipa Pavičić Yo sa sinom Vitom i voditeljem kultne glazbene emisije HTV-a te vlasnikom Midikena Hamedom Bangourom.

Tu su naravno bile i Suzy i Sarah Josipović, organizatorice ovog modnoga eventa, koje su prvom večeri jako zadovoljne.

– Sve je prošlo kako smo planirali. Kolekcije su odlične, iako su predviđene za sljedeću sezonu jer na ovome eventu inzistiramo na tome da se moda kreira, a ne kopira – objasnila nam je jedna od sestara organizatorica, Suzy. Njihovo oduševnjenje ipak nije dijelila većina publike. Sudivši prema dojmovima posjetitelja, prvi dan bio je dobro odrađen, no ništa više od toga.

 

Exit mobile version