Zagrebancija

Razgledajte dva najveća projekta- Ban i Bundek

Autor:: Bruno Matković 7/6/2011 10:24

Ban i Bundek, dva najiščekivanija građevinska projekta u Gradu Zagrebu, počela su s prodajom stanova i poslovnih prostora. Cijena stanova u Bundek centru kreće se od 1900 do 2600 eura po četvornom metru, dok u luksuznom Ban centru ona uz primjenu rabatne skale varira od 5310 do 7020 eura po četvornom metru (PDV uključen).

S obzirom na vrijednost od 150 milijuna eura, riječ je o trenutno najvećim investicijama u vlasništvu domaćih tvrtki na području Republike Hrvatske, a po završetku gradnje u Banu i Bundeku radno će mjesto pronaći oko 200 ljudi.

U sklopu Bundek centra biti će otvoren i dječji vrtić za buduće stanare što daje dodatnu vrijednost čitavom projektu. Useljenje u Bundek se očekuje u svibnju, a u Ban u kolovozu 2012. godine.

Ban centar nudit će pet podzemnih i osam nadzemnih etaža, 66 stanova, 298 parkirnih mjesta, 1434 četvorna metra uredskog prostora te 4904 četvorna metra maloprodajnih i ugostiteljskih prostora.

Centar Bundek koncipiran je kao mali grad, a sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju te sadrže ukupno 827 parkirališnih mjesta. Objekt ukupne površine 87.500 četvornih metara potpisuje projektni ured de Architekten Cie iz Zagreba. Stambeni dio objekta ponudit će tržištu 227 stanova.

KAKO ĆE IZGLEDATI DVA NAJSKUPLJA PROJEKTA U ZAGREBU POGLEDAJTE U FOTOGALERIJAMA

>>>BAN CENTAR<<<

 

>>>BUNDEK CENTAR<<<

 

Exit mobile version