Zagrebancija

Počinje najposjećeniji i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma – Zagreb Auto Show

Više od 400 izlagača od danas, 10. travnja, ispunit će 14 paviljona i otvoren prostor gdje posjetitelje očekuje niz zanimljivih događanja. Održat će se revija premijera, prikaz novih modela automobila, motocikala i gospodarskih vozila te po prvi put značajnije predstavljanje izlagača ekskluzivnih kamp vozila. Svečano otvorenje počinje u 18.00 sati, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.

Izlaganje su potvrdili i tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija, a tu je i atraktivan show program: Izbor Zvijezde Salona, po prvi put Enduro motociklističko natjecanje na sportskim motorima koje se sastoji od više različitih prepreka (drvo, kamen, voda), kaskaderski moto show by Dejan Špoljar i defile Harley Davidsona.

Press materijal
Press materijal

Zagreb Auto Show posebnog je gospodarskog i društvenog značaja za našu zemlju i ovaj dio Europe te kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju prezentiranja premijernih prikazivanja vozila.

U subotu će se, u večernjim satima, održati koncert poznate grupe Opće opasnosti, a vrata sajma će biti otvorena do nedjelje, 15. travnja, kada će se proglasiti pobjednik Autostyle natjecanja.

Exit mobile version