Zagrebancija

Počelo je sportsko ljeto na Jarunu

Autor: Margarita Weisz 7/7/2015 17:03

Ljeto na Jarunu i ove godine nudi brojne sportske sadržaje. Cilj ljetnog programa je zajedničko druženje kroz sportska natjecanja putem kojih građani stječu zdrave navike, ali i vještine i znanja o pojedinim sportovima. Već petu godinu za redom Aqua fitness u jutarnjim satima građanima donosi zabavne i pozitivne strane vježbanja u zagrebačkom moru.

– Tri puta tjedno vježbamo u vodi, utorkom, četvrtkom i petkom od 09.30 do 11 sati. Vježbamo, plivamo, učimo tehnike plivanja, različite vježbe snage i pri tom se dobro zabavljamo – veselo nam je ispričala voditeljica projekta Karolina Muža.

Uključiti se mogu svi rekreativci, a program je posebno prilagođen osobama koje imaju zdravstvenih poteškoća.

– Sportske subote i sportske škole srednjeg su intenziteta i manjeg volumena opterećenja, te su namijenjene osobama slabijih sportskih znanja, lošije kondicijske pripremljenosti i manjih fizičkih mogućnosti – pojašnjava Muža.

Treneri na kopnu podučit će korisnike osnovnim elementima pojedinih sportova poput odbojke, nordijskog hodanja ili badmintona te im pokazati na koji način mogu pratiti napredak sportske forme.

Ljeto na Jarunu obiluje brojnim sadržajima, uključiti se možete u bilo kojem trenutku do 31. kolovoza. Ako se produže vrući dani, kako je najavljeno, program će trajati subotama kroz cijeli rujan.


 

Exit mobile version