Zagrebancija

OTKRIVAMO: Simona se od Ante skriva u Francuskoj

Simona se opet našla u središtu pozornosti

Autor: Bojana Križić 2/10/2010 1:05

Proteklih nekoliko dana Simona se, kako doznaje portal Zagrebancija.com, skriva u Francuskoj.

Ipak, čini se, prema riječima njene majke Tamare Trpkov, da Francuska baš i nije dovoljno daleko.

– Treba se jadna odmoriti od bivšega muža koji je posvuda prati i stalno zivka. Naravno, on je saznao da je otišla tamo i nekako došao do broja koji joj služi da se čuje samo samnom i Gabicom – prepričava nam nervozno Tamara, koja se u Sloveniji brine za Gabrijelu, Antinu i Simonunu kći.

Simonu je tako iznenadila poruka bivšega muža. Prema riječima Simonine majke Tamare, poruka je glasila: ‘Misliš da ne znam da se šetaš po Francuskoj?’

Ante, s druge strane, tvrdi da nema ni najmanju ideju o tome gdje se Simona nalazi.

– Pojma nemam di je ona, to me se ne tiče – odrješito je odgovorio na naše pitanje, odbivši nastaviti razgovor.

Ovakvi bijegovi Simone nisu novost u njezinom životu, tvrdi nam njezina majka.

– On uvijek nekako dođe do njenoga broja. Svaki put kada Simona nekome novinaru da novi broj, on ga se dočepa i počne je gnjaviti porukama i pozivima. Pred mojim očima joj je rekao da neće sprezati ni od čega da je uništi, zato se ona toliko i boji – objašnjava mjaka mlade pjevačice i dodaje:

– Ajme, kad se samo sjetim koliko je puta moja Simona usred noći bježala svekrvi u Jastrebarsko ili meni. Da bi bila s njime, trebala je biti kao on, izlaziti, drogirati se. Ona to nije mogla pa je bježala od njega – objašnjava brižna majka, koja Simonu već dugo nagovara na to da tuži bivšega muža.

Simona je, naime, dopustila Anti da svaki utorak i četvrtak vidi Gabicu, što on nije iskoristio zadnjih pet tjedana, no konstantno tvrdi kako će se boriti za skrbništvo. Iako je majka nagovara, Simona svoga bivšega  nikada nije prijavljivala policiji.

– Njoj bi bilo jako žao da je Gabrijelin otac u zatvoru, pa ga ne želi tako sramotiti. Ja se samo pitam do kada će to moći trpjeti? – kaže nam Tamara.

 

Exit mobile version