Zagrebancija

Najukusniji hamburgeri iz cijele Hrvatske nalaze se u centru Zagreba

Već drugu godinu zaredom, centrom grada šire se mirisi najfinijih hamburgera iz cijele Hrvatske. Započeo je Zagreb Burger Festival.

– U ponudi imamo dvanaeste burger koncepata iz gradova poput Dubrovnika, Splita, Pule i Zagreba. Ponuda je doista raznolika. Također imamo pileće, riblje i veganske burgere. Znači za svako nepce uspjeli smo dovući jedan burger koncept – izjavio je Nikola Lekić, suorganizator Zagreb Burger Festivala.

Osim spomenutog, posjetitelje očekuje i potpuno novi koncept, gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

– Imamo i neke nove zone za razliku od prošle godine. Tu je Spice and healthy street gdje su ponuđeni začini, čajevi i zdravi proizvodi. Imamo dječje radionice, mađioničarske predstave i face painting. U slatkoj zoni nalaze se sladoledi i nizozemske palačinke, vina i neke degustacije. Imamo grill zonu, pet barova i bogati večernji program svaki dan od 20 sati – dodao je Lekić.

Ugostitelji dolaze iz svih dijelova Hrvatske, kako bi zagrebačkim nepcima predstavili nešto još nisu isprobali. Pozitivnih iskustva posjetitelja, koji su među prvima probali ukusne hamburgere, nije nedostajalo.

– Ponuda se čini raznovrsna. Probao sam burgere iz Splita koji su stvarno odlični, tako da sam ugodno iznenađen ponudom ovdje – objasnio je jedan od posjetitelja.

Zagreb Burger Festival trajat će do 24. rujna. Ako ste željni ukusnih i kvalitetnih hamburgera, koje nemate priliku često probati, ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti Strossmayerov trg i odabrati ono što vam najbolje odgovara.

Exit mobile version