Zagrebancija

Krenule prijave za program besplatnog vježbanja

Za razliku od prošle godine kada je cijeli program bio online, organizatori projekta “Getfit4free”, ove su ipak odlučili uvesti neke promjene i sudionicima omogućiti besplatno treniranje i vježbanje pod stručnim nadzorom voditelja i kineziologa.

“Ovaj je projekt osmislio Kineziološki fakultet u suradnji s Gradom Zagrebom i cilj je aktivirati radno aktivnu populaciju Zagreba u dobi od 35 do 65 godina i naučiti ih što to znači pravilno tjelesno vježbanje, kada vježbati, koliko vježbati i na koji način vježbati. Ono što možemo trenutno možemo ponuditi su programi na otvorenom i u zatvorenom, a sve više o tome svi zainteresirani mogu saznati na stranicama www.getfitforfree.eu” , nadodala je  Mateja Očić, koordinatorica projekta.

Sudionici će vježbanjem dobiti kvalitetniju sliku o stanju svog organizma, a u konačnici će naučiti na koji način i koliko vježbati.

“Prijave traju do ove nedjelje, 12.rujna. nakon čega ćemo mi napraviti selekciju i obavijestiti sve zainteresirane jesu li upali u naš projekt ili će biti na listi čekanja do nekog od sljedećeg ciklusa.” Ističe, Očić.

 

Početak treninga predviđen je za 20. rujna 2021. godine, a svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati na službenu email adresu programa Get fit for free, stoga ukoliko ste entuzijastičnog duha i volite vježbati, požurite, jer maksimalan broj sudionika ove je godine ograničen na 180.

 

 

Exit mobile version