Zagrebancija

I ja se pitam tko je sretan dobitnik

Poslovnica Hrvatske lutrije u Zelini

Autor: Andrea Blažević 2/18/2010 19:11

Loto groznica tresla je cijelu Hrvatsku nekoliko tjedana dok se cifra zgoditaka nije popela do vratolomnih 38 milijuna kuna. Upravo jučer sretnica ili sretnik koji je uplatio listić u Svetom Ivanu Zelinu osvojio je JACKPOT u iznosu od 38.395.604,28 kuna. Listić je uplaćen u prodavaonici Hrvatske lutrije na adresi A. Starčevića 9, a dobitnik je uložio samo 24 kune te odigrao sistem od osam brojeva, odnosno 8 kombinacija Lota 7/39 te precrtao slovo B za ‘Super sedmicu’.

Građane Zeline protresla je euforija dobitka, te se od jučer pričalo tko bi mogao biti dobitnik. Postavljala su se pitanja je li netko iz Zeline, je li netko samo u prolazu,… Čak se posumnjalo da je jedan od mogućih dobitnika iz Svete Helene. Za sada se još uvijek ne znam tko je sretnik ili sretnica.

U šali se vikalo: Nisam ja, nisam ni ja

– Loto dobitak bio je top tema za jutarnju kavu. Ljudska mašta proradila je, i svatko je znao što sa novcem. Neki bi uložili u poslove i nekretnine, a neki bi si priuštili doživotno uživanje. Jedan od sugovornika rekao je da bi bilo pametno da netko i uloži barem mali dio novaca i u razvoj Zeline. Uvjeren sam da će opća histerija lota proći kroz dva dana kao da ništa nije bilo – rekao je gradonačelnik Zeline, Vlado Žigrović.

Kroz šalu je dodao da se on osjeća isto kao i prije, ali da je on dobitnik da bi se njegovo raspoloženje sigurno promijenilo.

– Sve u svemu mi je drago da je listić uplaćen upravo u našem gradu jer koliko ja pamtim ovako veliki zgoditak se nikada nije dogodio u našem gradu – dodao je Žigrović.

 

Exit mobile version