Zagrebancija

FOTO: Zagreb poražen na Kantridi (1:0)

Autor: 11/4/2012 15:07

Porazom od Rijeke na Kantridi NK Zagreb dodatno si je zacementirao položaj u daljnjem dijelu tablice. Nogometaši trenera Madunović ovoga puta nisu toliko loše stajali na terenu no lopta jednostavno nije htjela zatresti mrežu domaćina.

Riječani nisu impresionirali dobrom igrom no njihov veznjak Benko postigao je pogodak u ‘najgorem’ dijelu utakmice, u 43. minuti.

Lisjak spašavao Riječku mrežu

Iako se činilo da će to dotući Pjesnike taj zaostatak ih je samo dodatno motivirao te su u nastavak utakmice ušli s velikim zalaganjem. U jednom trenutku se činilo kako će Zagreb uspjeti izjednačiti no pomoćni vratar Lisjak uspio je sačuvati svoju mrežu. Nužno je napomenuti da je Rijeka imala velikih problema u povezivanju svoje igre.

Unatoč svim slabostima Rijeka je izdržala do kraja i osvojila tri važan boda zahvaljujući kojima je ulovila priključak s vodećima te se bodovno izjednačila s Hajdukom i Slaven Belupom. Sva tri kluba imaju 24 boda s tim da je zbog gol razlike Hajduk drugi, Rijeka treća, a Slaven Belupo četvrti.

NK Zagreb nakon ovog poraza dodatno si je otežao položaj. Pjesnici su ostali na 11. mjestu s mizernih 9 bodova iz 14 utakmica.


KAKO JE IZGLEDALA UTAKMICA POGLEDAJTE OVDJE

 

 

Exit mobile version