Zagrebancija

FOTO: Manekeni u gaćicama skakutali po pisti

Toni Rico

Autor: Sarah Srdar 6/12/2010 10:11

Iako je bilo vruće kao i prethodni dan, to nije spriječilo sve ljubitelje mode da posjete drugu večer Fashion Weeka. Glavni modni dodatak ovog puta bile su lepeze kojima se publika hladila za vrijeme revija.

Večer je otvorila Ana Kujundžić, a uslijedile su kolekcije brojnih dizajnera. Među njima najviše se isticala odjeća Osječanke Martine Sporiš koja je predstavila svoju urbano gotičku kolekciju prepunu zakovica i lanaca.

Osim nje, pozitivne reakcije publike izazvao je Toni Rico sa kolekcijom muških kupaćih kostima. Njegovi manekeni su plesom i skakanjem po pisti uz pratnju šlagera izmamili smijeh i pljesak publike. Najviše pogleda dobio je Ivan Mitrović Mrkvica koji je, obučen u metalik srebrne gaćice, po cijelom torzu imao ‘poljupce’ od crvenog ruža.

Tamara Loos i Filip Jurčić kao manekeni

Nastupom Marka Mitanovskog završio je drugi dan Tjedna mode. Beogradski dizajner prikazao je svoje avangardne kostime s rogovima koji su oduševili čak i slavnu Lady Gagu.

Kolekcije su također prikazali i Ana Kujundžić, Marina Milovanović, Natalio Đangradović te Shuz. U ulozi manekena pojavili su se voditeljica Tamara Loos te glumac Filip Juričić.

Poznatih nije nedostajalo pa smo tako u prvim redovima uočili manekenku Maju Cvjetković, glumicu Nadu Abrus, saborsku zastupnicu Milanku Opačić, Antoniju Stupar Jurkin, Editu Misirić, Hanu Hadžiavdagić i brojne druge.

>>> FOTOGALERIJU DRUGE VEČERI POGLEDAJTE OVDJE

 

Exit mobile version